Златни пясъци - зона Чайка

Курорт Чайка е разположен между комплекса Златни пясъци (х-л Журналист) и курорта Слънчев ден, на 12-14 км от центъра на Варна. За онези, които предпочитат тишината и спокойствието, зеленината и по-ниските цени, курорт Чайка е много подходящо място за почивка. Плажът "Кабакум" е с близо 2-километрова пясъчна ивица и един от най-търсените през лятото от варненци и тeхните гости. Тук има всичко: водни колела, джетове, парашути и много семейни ресторанти, които предлагат вкусна храна на достъпни цени.

Повечето хотели в курорт Чайка са реновирани, предлагат разнообразни услуги, почти се броят на пръсти онези от тях, които още нямат плувни басейни. А комплекси като "Магнолия клуб" и "Термал" разполагат с минерални басейни и добре развити SPA центрове. Най-новата перла в курорта е хотел БМВ, четиризвезден хотел, който ще ви предложи перфектни условия за настаняване и чудесна кухня.

Курорт Чайка е част от Природен парк Златни пясъци. Има удобна автобусна връзка с Варна (15-20 минути до центъра на града), а до Златни пясъци и Слънчев ден може да се отиде и пеш.

Карта на хотелите

Нови оферти Имейл абонамент Грабни намаленията!