Вилно селище Ягода

Боровец
от 0.00 лв.
hotel name
  • Информация
  • Галерия
  • Запитване

Местоположение: Вилно селище Ягода е разположено на около 1,5 км или на около 30 минути пеша от центъра на Боровец и е предпочитано място за почивка на семейства, двойки или приятелски групи, които държат на комфорта, уединението и спокойствието, без да изпускат нищо от активния дневен и нощен живот на Боровец. Работи целогодишно.

Настаняване: 40 дървени вили, финландски тип, 10 от които имат собствена сауна. Настаняването е за максимум 4 души (възможно допълнително легло - бебешко кошче). Всички вили във вилно селище "ЯГОДА" - Боровец са тип студио и разполагат с: дневна с 1 двойно или 2 единични легла, кът за сядане, гардероб, телевизор със сателитна телевизия; малка спалня с две легла разположени едно над друго, удобни и за възрастни; кухненски бокс с готварска печка, хладилник и мивка. Вилите са оборудвани и с основните съдове за готвене, чинии, чаши и прибори; баня с душ и тоалетна; 10 от вилите имат самостоятелна сауна; тераса с масичка и пейка.

Услуги: Ресторант "Ягода" (капацитет 90 места). Построен в типичен за финландското селище стил, ресторантът предлага отлична кухня и организира банкети, официални вечери, сватби и др.

Селището разполага с игрища и необходимото оборудване за волейбол, футбол на малки вратички, баскетбол (1 кош). Други предложения за активен спорт включват: велосипеди под наем, тенис на корт, тенис на маса, федербал. На рецепцията се предлагат шах, табла и различни видове забавни/семейни игри. Гостите, настанени във вили без сауна, могат да ползват сауната на рецепция "Ягода".

Удостоверения, сертификати, отличия:
Удостоверение № 5969/31.08.2006г. за категория 3*

Нови оферти Имейл абонамент Грабни намаленията!