Етнографски комплекс Златоград

Златоград
от 45.00 лв.
hotel name
  • Информация
  • Цени
  • Галерия
  • Запитване

Хотелската база е с общ капацитет от 170 места - в четири къщи за гости, един хостел (туристически дом) и най-новият обект СПА комплекс “Александър”. Туристите могат да избират между удобствата на тризвездните “Пачиловска” “Александрови къщи” и “Сивриева къща” и уюта на двузвездната “Коручева къща”. Всички те са с възможности за почивка в запазена атмосфера на отминали времена.

“Пачиловска” и “Коручева къща” са реставрирани паметници на културата, запазили възрожденското си очарование и адаптирани към съвременните изисквания за настаняване.

В “Александрови къщи” и “Сивриева къща” успешно се съчетават възрожденска визия с модерни удобства.

Хотел “Върбица” е разположен в новия градски център, на около 400 м от Етнографския ареален комплекс. Удобен е  за настаняване на големи групи, „зелени училища“ и организирани туристи на БТС. Сградата е триетажна и предлага настаняване в стаи с две или три легла със самостоятелни санитарни възли и кабелна ТV. На разположение на гостите еи /конферентна зала/зала за тихи игри.

Хотел "Върбица" има собствен ресторант с капацитет 70 места. В него по предварителна заявка се извършва изхранването на настанените групи. Заведението предлага ястия на жар, жива музика и DJ.

За големи групи организирани туристи ЕАК предлага настаняване в Хостел “Гребенци” с туристическа спалня и хотелска част.

Категоризация: семейни хотели и къщи за гости, 3*

Нови оферти Имейл абонамент Грабни намаленията!